Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Her er kampene til pre-season

Nyheder - 15. juni 2022




Det varer ikke længe før Barca tager hul på pre-season og i dag kunne klubben fastslå den sjette træningskamp. Der er planlagt en tur til USA og ellers er der to kampe, som spilles hjemme i Spanien. Den nye sæson indledes med kampen mod UE Olot.

I Girona skal Barca den 13. juli møde Olot på Nou Estadi Municipal i den første testkamp denne sommer. Her vil Xavi bruge en masse spillere for at få gang i deres bentøj, men lynhurtigt går turen til USA, hvor Barca den 20. juli skal møde Inter Miami. På grund af tidsforskellen afvikles kampen klokken 01.30 dansk tid.

Herefter gælder det El Clásico på amerikansk grund. Kampen er planlagt til den 24. juli, men dog uden at være blevet bekræftet, så der er intet tidspunkt endnu. Det samme gør sig gældende for kampen tre dage senere mod Juventus.

USA-turen afsluttes den 31. juli kl. 01.00, hvor Barca møder New York Red Bulls. Herefter drager truppen hjem og får en lille uges tid til at forberede sig til festkampen mod AS Roma, der i dag er blevet bekræftet. Kampen mod Roma er den sidste inden at sæsonen sparkes i gang og her vil samtlige spillere i truppen blive præsenteret for tilskuerne på Camp Nou.

Du kan altid holde dig opdateret på FC Barcelonas kampprogram her.



Sommerens kampprogram
13. juli: Olot - FC Barcelona
20. juli: Inter Miami - FC Barcelona
24. juli: Real Madrid - FC Barcelona
27. juli: FC Barcelona - Juventus
31. juli: NY Red Bulls - FC Barcelona
6. aug: FC Barcelona - AS Roma Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Her er kampene til pre-season

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder