Annonce


Annonce

Annonce

AS Roma får en bøde for Gamper-udeblivelse

Nyheder - 9. juli 2022




I juni sendte Barca en invitation til AS Roma. FC Barcelona spiller den traditionelle Gamper-kamp i august og her ønskede de at møde Roma. Italienerne accepterede invitationen og kampen blev offentliggjort til den 6. august på Camp Nou.

Kort tid efter kunne Barca dog melde ud, at AS Roma var sprunget fra uden grund og at de to mandskaber alligevel ikke skulle møde hinanden den 6. august. I stedet ville Barca bruge tid på at finde en ny modstander og samtidig sætte deres juridiske afdeling på arbejde.

Det har nu udmøntet i en bøde til AS Roma på 150.000 euro svarende til 1,1 millioner danske kroner. Italienerne skal således hoste op med beløbet for at annullere aftalen - hvilket naturligvis var aftalt på forhånd, så det er ikke et beløb, Barca har kastet i nakken på Roma.

I mellem tiden har Barca forsøgt at finde sig en ny modstander og det er da også sket. De skal i stedet mødes mexicanske Pumas den 7. august klokken 20 på Camp Nou. Gamper-kampen er typisk en festdag, hvor der er masser af aktivitet omkring Camp Nou og inde på banen bliver spillerne præsenteret for fansene inden sæsonen sparkes i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


AS Roma får en bøde for Gamper-udeblivelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder