Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flere spanske klubber kan ikke registrere spillere

Transfermarked - 11. august 2022Flere spanske klubber kan ikke registrere spillere

© Getty Images


I disse dage tales der meget om FC Barcelona og deres mangel på registrering af de nye spillere inklusiv Dembélé. Barca har solgt ud af klubben for at kunne finansiere nye spillerkøb, men bl.a. lønninger står i vejen for at klubben kan registrere de nye spillere til La Liga.

Meget er blevet sagt og skrevet om Barca, men sandheden er, at også andre spanske klubber lider under samme begrænsninger hos La Liga. Real Betis har seks mand, som endnu ikke er registreret og derfor er de også godt i gang med at få løst deres situation lige så vel som Barca er det.Seneste nye omkring Barca er, at der er positive samtaler mellem klubben og La Liga og parterne tror på, at spillerne kan blive registreret inden åbningskampen mod Rayo på lørdag. Når det sker, så vil Barca gå på jagt efter både Marcos Alonso og Bernardo Silva - men med sikkerheden om, at de også kan blive registreret. Derfor har Laporta udtalt, at de slet ikke er færdige på transfermarkedet endnu.

Udover Barca og Real Betis, så står Sevilla, Villarreal og Elche i samme båd. De kan ikke registrere deres nye spillere. I alt er der 94 spillere i spansk fodbold, som lige nu mangler at blive registreret - og det er ikke fordi, at de blev købt i går. De spanske lønningsregler er ofte bleve kritiseret, men klubberne tror på, at de nok skal få styr på det hvorfor de i første omgang valgte at købe spillerne.

Barca sportschef Mateu Alemany udtalte også for nogle uger siden, at det føles som om, at La Liga tilbageholder klubberne fra at forbedre sig fremfor at hjælpe klubberne. For La Liga er klubbernes succes vigtig, men reglerne er som de er i dag og dem må klubberne indordne sig efter. Det er dog ikke kun Barca, som står med håret i postkassen i disse dage. Det er mange klubber - men Barca er den største klub og derfor hører man kun om dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

36 min. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder