Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca sælger ud for 744 mio. kr.

Nyheder - 12. august 2022
Så er der flere penge i klubkassen hos FC Barcelona. Denne gang er det samme træk som ved det seneste: Klubben sælger 24,5% af Barca Studios for 100 millioner euro svarende til 744 millioner kroner til Orpheus Media. Det meddeler klubben netop nu.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Barca i dag melder ud om salget af endnu flere procenter af Barca Studios. De har allerede solgt 24,5% og sælger nu samme andel til Orpheus Media hvilket betyder, at klubben stadig ejer 51% af Barca Studios.Lige nu forlyder det, at klubben skal aktivere denne aftale samt få La Liga til at acceptere Piqués lønreduktion for at klubben kan registrere de nye spillere. Det lader således til, at alt sammen falder på plads inden kick off mod Rayo Vallecano i morgen aften.

Barcas aftale med Orpheus Media har egentlig været sikret i nogle dage nu, men klubben har forsøgt om man kunne formå at skabe en indtægt på en anden måde, men da det ikke har lykkes er der i dag blevet trykket på knappen og således kan Barca nu se frem til at modtage over en halv milliard kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca sælger ud for 744 mio. kr.

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder