Annonce


Annonce

Annonce

Otte klubber straffet af UEFA for brud på FFP

Nyheder - 3. september 2022
For et par uger siden kunne engelske medier skrive, at flere klubber stod til at blive straffet af UEFA for brud på financial fair play fra 2018 til 2022, hvor det var med øje på, hvordan man havde brugt penge i forbindelse med Covid-19.

De engelske medier har været trætte af FC Barcelona i løbet af transfervinduet på grund af deres enorme aktivitet og mange rygter er blevet startet i England og senere skudt ned og derfor holdt mange igen, da det i England blev skrevet, at Barca var en af de klubber, som stod til at blive straffet af UEFA. Men igen holdt det ikke vand - Barca er ikke i blandt klubberne.

Faktisk siger UEFA, at Barcas økonomiske situation som helhed er rigtig god, men at UEFA har Barca på listen over 'hold, som de holder øje med'. De otte klubber, som UEFA har valgt at straffe, har fået vidt forskellige bøder med PSG som modtager af den klart største bøde på 65 millioner euro.UEFA's bøder
PSG: 65 mio. euro
AS Roma: 35 mio. euro
Inter: 26 mio. euro
Juventus: 23 mio. euro
AC Milan: 15 mio. euro
Besiktas: 4 mio. euro
Marseille: 2 mio. euro
Monaco: 2 mio. euro

Klubberne har hele tiden kendt til et 'break even'-punkt, og det er dette punkt, som de ovenstående klubber har overskredet ved regnskabet for 2021/2022 og derfor har UEFA valgt at straffe dem.

Følgende klubber holder UEFA øje med
Borussia Dortmund
Chelsea FC
FC Barcelona
FC Basel 1893
Union Berlin
Fenerbahçe
Feyenoord
Leicester City
Manchester City
Lyon
Rangers
Real Betis
Royal Antwerp
Sevilla
Lazio
Napoli
Trabzonspor
Wolfsburg
West Ham

UEFA fortæller, at de ovenstående hold teknisk set har holdt sig inden for rammen på grund af det ekstra råderum, som alle har modtaget i forbindelse med Covid-19 (hvor en masse indtægter faldt fra), men at UEFA vil påkræve yderligere dokumentation fra klubberne ligesom de vil holde øje med klubberne fra 2023. Målet er at alle klubber overholder UEFA's reglement. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Otte klubber straffet af UEFA for brud på FFP

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder