Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pol van Boekel afviste også Barca-straffe mod Bayern!

Champions League - 5. oktober 2022Pol van Boekel afviste også Barca-straffe mod Bayern!

© Soccrates Images


Det var en skandale af de helt store, da FC Barcelona i går blev snydt for et klart straffespark, da Dumfries brugte hånden inde i eget felt. Alle kunne se, at der skulle være blevet dømt straffespark til FC Barcelona, men VAR-dommeren valgte ikke at kalde hoveddommeren ud til skærmen.

Nu viser det sig, at VAR-dommeren, Pol van Boekel, har mere tilfældes med manglende kendelser når FC Barcelona er på banen. Da Barca tidligere på sæsonen tabte 2-0 til Bayern München skulle Ousmane Dembélé have fået et straffespark, da han klart blev nedlagt, men også dengang blev det afvist.Hvem sad i VAR-vognen da Barca mødte Bayern? Og hvem sad i VAR-vognen da Barca i aftes mødte Inter? Det gjorde én og samme mand: Pol van Boekel. Han var manden, som i begge tilfælde valgte at 'overse' situationerne og netop af den grund kunne den tidligere topdommer Eduardo Iturralde i går hentyde, at der nok står mere bag.

Han gjorde det klart, at dommere kan begå fejl, men valgte at afslutte sin sætning med 'men det her...'. Hvad han præcist hentyder til kan kun han vide mens vi andre kan gætte. Men én ting er sikkert: Pol van Boekel er ikke en populær mand i FC Barcelona for nu har han snydt catalanerne for to straffespark, som ikke var til diskussion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

37 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder