Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pol van Boekel afviste også Barca-straffe mod Bayern!

Champions League - 5. oktober 2022




Det var en skandale af de helt store, da FC Barcelona i går blev snydt for et klart straffespark, da Dumfries brugte hånden inde i eget felt. Alle kunne se, at der skulle være blevet dømt straffespark til FC Barcelona, men VAR-dommeren valgte ikke at kalde hoveddommeren ud til skærmen.

Nu viser det sig, at VAR-dommeren, Pol van Boekel, har mere tilfældes med manglende kendelser når FC Barcelona er på banen. Da Barca tidligere på sæsonen tabte 2-0 til Bayern München skulle Ousmane Dembélé have fået et straffespark, da han klart blev nedlagt, men også dengang blev det afvist.



Hvem sad i VAR-vognen da Barca mødte Bayern? Og hvem sad i VAR-vognen da Barca i aftes mødte Inter? Det gjorde én og samme mand: Pol van Boekel. Han var manden, som i begge tilfælde valgte at 'overse' situationerne og netop af den grund kunne den tidligere topdommer Eduardo Iturralde i går hentyde, at der nok står mere bag.

Han gjorde det klart, at dommere kan begå fejl, men valgte at afslutte sin sætning med 'men det her...'. Hvad han præcist hentyder til kan kun han vide mens vi andre kan gætte. Men én ting er sikkert: Pol van Boekel er ikke en populær mand i FC Barcelona for nu har han snydt catalanerne for to straffespark, som ikke var til diskussion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pol van Boekel afviste også Barca-straffe mod Bayern!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder