Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Calhanoglu: Ter Stegen er svag i højre side

Champions League - 12. oktober 2022




Hakan Calhanoglu scorede kampens enlige mål, da Inter i sidste uge besejrede FC Barcelona med 1-0 i Champions Leagues gruppespil og mens Inter fik tre vigtige point, så mistede Barca tre vigtige point. I aften står de to mandskaber overfor hinanden endnu engang.

Hvis Barca skal gøre sig forhåbninger om at komme videre fra gruppespillet, så skal Inter besejres i aften. Xavi og hans spillere er udmærket klar over størrelsen og vigtigheden af kampen i aften og efter et par kampe uden højt niveau er spørgsmålet om catalanerne kan finde det frem i aften. Hos Inters Calhanoglu er der dog ingen tvivl om, hvor man skal sparke, hvis han vil udplacere Ter Stegen.



Ter Stegen har kun lukket ét mål ind i La Liga i denne sæson og mod Celta Vigo viste han igen sin klasse, da han - specielt i slutminutterne - bidrog stort til at Barca snuppede sejren. Calhanoglu fortæller, at han med vilje skød i Ter Stegens højre side, da de to hold mødtes for en uge siden.

- Før kampen kom Lukaku hen til mig og sagde, at hvis jeg fik chancen til at sparke på mål, så skulle jeg skyde mod Ter Stegens højre. Der er han lidt svagere. Onana (Inters keeper), som kender Ter Stegen bedre end jeg gør, sagde de samme ord, fortæller Calhanoglu.

- Lige inden jeg skulle sparke til bolden tænkte jeg på de ord og jeg reagerede hurtigt i tanke og ramte bolden perfekt, fortæller han yderligere.

Sparket fra tyrkeren var da også rigtig godt og sad helt ude ved stolpen hvilket utvivlsomt havde været svært for hvilken som helst keeper at redde. Ikke desto mindre får Ter Stegen en chance for at slå tilbage i aften når de to mandskaber mødes klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Calhanoglu: Ter Stegen er svag i højre side

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder