Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bøde til Barca: Spillerne udeblev fra interviews

Champions League - 13. oktober 2022




Torsdagen i dag er knap så sjov hvis man holder med FC Barcelona. Se eventuelt bare på Barcas massive sociale profiler, hvor de ikke har slået noget som helst op siden i aftes. Skuffelsen skærer dybt og det kunne man også se på spillerne.

Barca havde brug for en sejr i aftes på mindst to mål for at holde Champions League-drømmen i egne hænder, i stedet endte det med 3-3 efter en katastrofal kamp i det defensive og nu er livet i Champions League så godt som dødt. Efter opgøret var spillerne så skuffede, at nogle af dem først takkede fansene for deres støtte, og derefter var det ellers direkte ned i omklædningsrummet og væk fra kameraerne.



Efter fodboldkampene er Barca forpligtet til at nogle spillere skal møde op i mixed zone og give interviews. Men i aftes var skuffelsen så stor, at ingen gad at møde op. Busquets og Garcia gav TV-interviews på Camp Nous sidelinje, men det var ikke nok. I og med at Barca ikke havde nogen spillere i mixed zone kan klubben nu se frem til en bøde.

Og en bøde er lige præcis det som Barca ikke har brug for. Skulle det ske, at klubben ryger ud af Champions League, så går man glip af mere end 20 millioner euro. Og det er der altså efter i går en stor sandsynlighed for. Ryger Barca i Europa League og vinder turneringen, så vil det stadig ikke være 20 millioner euro værd. Så resultatet i går var ikke bare dårligt rent sportsligt - men i den grad også økonomisk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bøde til Barca: Spillerne udeblev fra interviews

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder