Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Første gang i 43 år med tre 1-0-sejre i træk

Nyheder - 29. januar 2023Første gang i 43 år med tre 1-0-sejre i træk

© Getty Images


FC Barcelona har vundet deres tre seneste kampe med 1-0. Det er første gang i næsten 43 år, at holdet vinder tre 1-0-sejre i træk. Getafe blev besejret med 1-0, det samme gjorde Real Sociedad i Copa del Rey og i går var det Girona, som led samme skæbne.

Det er første gang i næsten 43 år, at det sker. Senest var således i 1980, da Barca slog Atletico Madrid med 1-0 før de vandt 1-0 ude mod Las Palmas og dernæst 1-0 hjemme mod Athletic Bilbao. Her kunne cheftræner Helenio Herrera se til fra sidelinjen mens hans mandskab vandt ni point i La Liga og samtidig holdt målet rent i tre kampe i træk.Desuden er det første gang siden september 2015, at Barca vinder tre kampe i træk med et enkelt mål. Dengang slog man Athletic Bilbao på San Mamés med 1-0, Málaga med 1-0 på Camp Nou for at slå Atletico Madrid 1-2 på udebane. Dengang var det Luis Enrique, som styrede tropperne.

I løbet af de tre kampe er det også værd at bemærke, at Ter Stegen i den grad har hjulpet til med nogle forrygende redninger undervejs. At han kunne hente hele tre clean sheets hjem i disse tre kampe skal han have stor ros for. Modstanderne har nemlig haft mange chancer, men han har stået stærkt inde mellem stængerne. Han har nu 14 clean sheets i 18 La Ligakampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
1 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...
12 t. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...

Ugens mest læste

Seneste nyheder