Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skamfuldt: La Liga ændrede bevidst reglerne!

Nyheder - 1. februar 2023Skamfuldt: La Liga ændrede bevidst reglerne!

© Getty Images


Gavi er i dag registreret som førsteholdsspiller i FC Barcelona og vil i aften spille med nummer 6 på ryggen efter at en dommer gav Barca medhold i, at Gavis kontraktforlængelse sagtens kunne blive registreret. Men La Liga - og i særdeleshed deres præsident Javier Tebas - gjorde alt for at Gavi ikke kunne blive registreret.

Gavi forlængede sin kontrakt tilbage i september og siden da har klubben holdt øje med situationen for at kunne indskrive ham til førsteholdet. Da Memphis Depay forlod klubben var der råderum til at kunne indskrive Gavi, men så dukkede La Liga og deres manipulering op. COPE, som har dykket ned i sagen, har fundet beviser for, at La Liga ændrede regler - blot så Barca ikke kunne registrere Gavi.Sagen er den, at La Liga har informeret Barca om en regel der gør, at Gavi ikke kan blive registreret. Problemet er blot, at den regel ikke fandtes før november. Altså to måneder efter at Gavi havde forlænget. På daværende tidspunkt var Barca godt klar over, at mindst én spiller skulle ud af klubben før de kunne indskrive Gavi. Men da La Liga pludselig valgte at lave en ny regel, blokerede det for Gavis kontraktforlængelse.

Reglen skrev i første omgang, at en kontraktforlængelse kunne blive registreret ved at tjekke lønloftet for den kommende sæson hvis kontraktunderskrivelsen fandt sted efter vinterens transfervindue. Men Gavi skrev allerede under i september, og da vi kom frem til november ændrede La Liga bevidst reglen så den galt for hele sæsonen.

Reglen, som den var, betød, at Gavi sagtens kunne blive registreret, da han skrev under før vinterens transfervindue.

Det betød, at Barca reelt set ikke kunne registrere Gavi på grund af den pludselig regel, men Barca mente, at de havde rent mel i posen for det øjeblik, hvor de bad om at få Gavi registreret. En dommer gav klubben medhold og derfor måtte La Liga til tasterne og skrive Gavi ind som førsteholdsspiller. På La Ligas officielle hjemmeside kan det ses i dag, at Gavi officielt er en den af førsteholdet.

Javier Tebas, som trækker i trådende hos La Liga, har gjort rigtig meget for at ødelægge Barca og deres forsøg på at komme ovenpå igen. Det er ikke kun i Barca, at man er trætte af Tebas, også hos klubber som Real Betis, Athletic Bilbao og Getafe har der været problemer med La Liga-præsidenten.Det er desuden værd at nævne, at Javier Tebas sagtens kunne have fundet formlen sammen med Barca for at holde på Lionel Messi i sin tid, men præsidenten afviste samtlige anmodninger fra Barca. Straks som Messi havde forladt klubben var Tebas ude og beklage situationen og sagde endda, at klubben sagtens kunne have beholdt Messi.

I disse timer er det et kæmpe tema på de sociale medier, hvor hashtagget #TebasOut kører for fulde drøn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Ousmane Dembélé har allerede givet sit '...
1 t. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
2 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
3 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
3 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
4 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
5 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
6 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
8 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
10 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...

Ugens mest læste

Seneste nyheder