Annonce


Annonce

Annonce

Barca-bet: Uden Pedri, Busquets og Gavi

Europa League - 17. februar 2023
Sergio Busquets døjer i disse dage med en skade mens Pedri i gårsdagens kamp mod Manchester United pådrog sig en skade i højre lår. Gavi er fit for fight, men han kommer ikke til at rejse med til England i næste uge, hvor returkampen mod Manchester United afvikles.

Gavi fik nemlig et gult kort i kampen og da det var hans tredje i europæisk sammenhæng i denne sæson, så skal han afsone én spilledags karantæne hvilket altså bliver mod Manchester United på Old Trafford. Samtidig ventes Pedri ude i adskillige uger hvorfor han heller ikke kommer i spil.Sergio Busquets' mål var at vende tilbage til returkampen mod United, men det er endnu usikkert om det bliver tilfældet og om Xavi og hans stab ønsker at tage en risiko ved at sende anføreren i spil for tidligt. Uanset omstændighederne så skal Xavi i tænkeboks inden kampen, da midtbanen under alle omstændigheder kommer til at se helt anderledes ud, da træneren ikke kan stille op med sine bedste spillere på positionen.

Et forsigtigt gæt på midtbanen til returkampen kan derfor bestå af De Jong, Kessié og Roberto. Hvad Xavi vælger til kampen må tiden vise. Først skal fokus rettes mod La Liga, hvor Cádiz venter søndag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-bet: Uden Pedri, Busquets og Gavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder