Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Real Madrid afviser involvering i Negreira-sag

Nyheder - 22. februar 2023




Egentlig er der ikke nogen sag, men i spanske medier kører det for fulde drøn, at FC Barcelona har betalt nogle penge til den tidligere vicepræsident Negreira i den spanske dommerkomité for hans service. Der er ikke blevet foretaget noget ulovligt, men der bliver alligevel sat spørgsmålstegn ved det.

Miguel Ángel Gil, Atletico Madrids CEO, førte an i mandags fra La Ligas hovedkontor, hvor han ønskede, at alle hold i La Liga skulle udsende en pressemeddelelse og kræve en forklaring af Negreira-sagen. FC Barcelonas sportsdirektør Mateu Alemany afviste med det samme - og det gjorde Real Madrid også i to omgange.



José Manuel Maza fra Real Madrid afviste, og da Javier Tebas, La Ligas præsident, bad Real Madrid om at føre an i sagen, så tog José Manuel Maza beskeden videre til den sportslige ledelse i Real Madrid, som kom med et klokkeklart svar: Real Madrid kommer ikke til at udsende en pressemeddelelse.

Flere klubber har allerede taget imod anmodningen og har udsendt en pressemeddelelse hvor de kræver klarhed. Historien går på, at Real Madrid har afvist, da de samarbejder med FC Barcelona om at få Super League op at køre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid afviser involvering i Negreira-sag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder