Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Gavi er registreret igen

Nyheder - 29. marts 2023Officielt: Gavi er registreret igen

© Getty Images


Barca har endegyldigt tabt kampen mod La Liga omkring Gavis kontraktforlængelse. I flere måneder har midtbanespilleren haft problemet hængende over hovedet og i dag blev det endegyldigt: Hans kontraktforlængelse med klubben kan ikke blive registreret.

Oprindeligt var Barca og Gavi nået til enighed om at forlænge hans kontrakt og øge frikøbsklausulen til 7,4 milliarder kroner for at holde interesserede klubber væk, men samtidig med at Barca ville registrere kontrakten ændrede La Liga sine regler så kontrakten alligevel ikke kunne blive registreret.Barca gik derfor rettens vej og fik medhold, da kontrakten blev underskrevet før regelændringen og derfor var der økonomisk set rum til at indlemme Gavi i førsteholdstruppen. Men La Liga mente ikke, at det kunne lade sig gøre og med Real Madrid-fanen og La Liga-præsidenten Javier Tebas i spidsen gik organisationen all in og appellerede beslutningen og her til aften har La Liga så opdateret deres hjemmeside efter at have informeret Barca.

Gavi fremgår igen som en del af Barcas trup på La Ligas officielle hjemmeside, men ikke længere med nummer 6. I stedet er han registreret på sin gamle kontrakt med nummer 30. Det betyder, at Barca frem mod sommer bliver nødt til at finde plads til Gavi i lønudgifterne for at kunne registrere hans nye kontrakt og dermed officielt gøre ham til førsteholdsspiller.

Om han er registreret på den gamle eller den nye kontrakt gør intet i forhold til om han må spille. Xavi må gerne bruge ham; forskellen er bare, at han igen vil iføre sig nummer 30 og ikke være et officielt medlem af førsteholdet. Med til historien skal man huske på, at Ronald Araujo, Marcos Alonso og Sergi Roberto altså også har forlænget deres kontrakter med klubben, men de har heller ikke fået registreret deres nye kontrakt. De er dog i forvejen en del af førsteholdet hvorfor larmen ikke er så høj i den forbindelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
4 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
6 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
7 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
8 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
9 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
10 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
11 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
11 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...
11 t. Jules Koundé til Jordi Albas afskedscere...

Ugens mest læste

Seneste nyheder