Annonce


Annonce

Annonce

Barca kan vinde La Liga på Espanyols bane!

La Liga - 3. maj 2023




FC Barcelona tog et stort skridt mod det spanske mesterskab i går, da de slog Osasuna 1-0 hjemme på Camp Nou mens Real Madrid kort tid efter tabte 2-0 i San Sebastian til Real Sociedad. Det betyder, at der lige nu er 14 points forskel med bare 15 point at spille om.

Dermed kan FC Barcelona nu se frem til den 14. maj, hvor de møder lillebror Espanyol på udebane. Her kan Barca med en sejr sikre sig mesterskabet uanset hvordan det går i de andre kampe. Samtidig vil en sejr til sende Espanyol tættere på en nedrykning, hvilket er både godt og skidt.

I Barca vil man naturligvis gerne have de intense lokalopgør og fortsætte med at sætte Espanyol til vægs, men omvendt vil det være en totalt ydmygelse for Espanyol at rykke ud af ligaen. De har lige nu 31 point og er under nedrykningsstregen. Det er meget tæt i bunden, hvor Elche i går rykkede ned efter et nederlag til Almeria. Elche har blot 16 point efter 33 kampe.

I toppen af La Liga er Barca nu oppe på 82 point mens Real Madrid på andenpladsen har 68. Det er altså 14 points forskel og ydermere kan Real Madrid gå en større skuffelse i møde hvis Atletico Madrid sent onsdag aften besejrer Cádiz på hjemmebane. Det vil betyde, at Atletico Madrid går op på andenpladsen og henviser Real Madrid til tredjepladsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan vinde La Liga på Espanyols bane!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder