Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræfter Messi sit dårlige forhold til Piqué?

Nyheder - 11. maj 2023Bekræfter Messi sit dårlige forhold til Piqué?

© Getty Images


Der har længe været historier om, at forholdet mellem Lionel Messi og Gerard Piqué knækkede i 2021 efter at de ellers har været rigtig gode venner og holdkammerater i mange år. I går bekræftede Sergio Busquets, at han stopper i Barca og her reagerede Messi.

Messi var på de sociale medier og ønske Busquets held og lykke i fremtiden og skrev, at selvom Busquets var en 5'er på banen (trøjenummer), så var han en 10'er som person og spiller. Den besked bekræfter måske det dårlige forhold mellem Mesi og Piqué. For Messi udsendte ikke sådan en besked, da Piqué stoppede sin karriere.

Helt konkret handler det om starten af 2021, hvor Piqué angiveligt skulle have forestlået Laporta, at Messi skulle ud af klubben for at redde klubbens økonomi på grund af argentinerens meget høje løn. Det brød Messi sig ikke om og det fik spanske medier nys om hvorfor det altså meldes, at forholdet er dødt mellem de to. Og med Messis besked til Busquets - og mangel på samme til Piqué - må det bekræftes, at forholdet er ikke-eksisterende den dag i dag.

- På banen var du altid nummer 5, men som spiller og person er du en 10'er, Busi. Jeg ønsker dig alt det bedste som altid. Både til dig og familien. Tak for alt - der var så mange minder. Jeg sender dig et stort knus, skrev Messi på de sociale medier i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

48 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder