Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

BARCA HAR VUNDET LA LIGA 2022/2023!

La Liga - 14. maj 2023




FC Barcelona har længe været langt foran de andre i La Liga og der var aldrig tvivl om udfaldet. Det handlede blot om at mesterskabet rent matematisk var hjemme og det skete her til aften, da Barca var på besøg hos naboen Espanyol.

Barca var for stærke for lillebror Espanyol og vandt klart på RCDE Stadium og dermed kunne de efter slutfløjt løfte hænderne mod den catalanske nattehimmel velvidende, at mesterskabet var hjemme. Der er lige nu 14 point ned til Real Madrid med bare 12 point at spille om, så uanset udfaldet i de sidste kamp, så kan Barca ikke længere indhentes.

Tidligere på dagen tabte Atletico Madrid 1-0 ude mod nedrykkeren Elche og dermed sluttede deres drøm om at indhente Barca, da der før Barcas kamp mod Espanyol stadig var en chance for madrilenerne, men med nederlaget var de helt ude. Til gengæld gjorde Barca arbejdet færdigt søndag aften mod Espanyol og kan nu kalde sig for spansk mester 2022/2023.

Barca har kampe mod Real Sociedad, Valladolid, Mallorca og Celta Vigo tilbage og selvom de ikke kan indhentes, så har de stadig et par rekorder, som skal i hus - bl.a. ønsker Ter Stegen flere clean sheets mens Lewandowski jagter titlen som topscorer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


BARCA HAR VUNDET LA LIGA 2022/2023!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder