Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Joao Felix er Barcas plan C

Transfermarked - 3. juni 2023
Joao Felix fortsætter ikke i Chelsea. Det har Chelseas nye cheftræner Mauricio Pochettino slået fast og derfor er planen, at Felix rykker tilbage til Atletico Madrid. Men i mellem tiden har angriberens agent, Jorge Mendes, været til møde hos FC Barcelona.

Her omhandlede mødet en masse andre spillere, men ifølge Mundo Deportivo valgte Mendes at tilbyde Barca, at de kunne leje Joao Felix for næste sæson. Selvom den sportslige ledelse i Barca virkelig godt kan lide Felix, så har klubben lige nu andre prioriteter. Derfor er Joao Felix kun plan C som det ser ud i dag.

I første omgang er plan A og B Vitor Roque og Pierre-Emerick Aubameyang. Klubben vil forsøge at hente Vitor Roque for mindre end de 40 millioner euro, som hans klub kræver. Hvis det slet ikke bliver muligt, så er planen at hente Aubameyang - men han har fået et tilbud fra Saudi Arabien og spørgsmålet er om han er ledig på transfermarkedet den dag Barca træffer en beslutning.

Hvis hverken Roque eller Aubameyang kommer til Barca, så vil klubben forsøge at leje Joao Felix. Men til den tid kan det også være, at Felix har fundet sig et nyt sted - så det er et puslespil, som skal gå op for catalanerne, der på grund af en stram økonomi ikke bare kan gå ud og lukke handler på nuværende tidspunkt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Joao Felix er Barcas plan C

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder