Annonce


Annonce

Annonce

Ballon d'Or: Sådan mange point fik spillerne

Ballon dOr - 4. november 2023




Lionel Messi blev atter engang historisk, da han i mandags vandt Ballon d'Or for ottende gang i sin fodboldkarriere. Det er uhørt mange og ingen havde troet på, at en spiller nogensinde ville vinde så mange guldbolde. Nu har France Football udgivet stemmerne og det viser sig, at Messi vandt med et stort spring ned til andenpladsen Erling Haaland.

Det lå i kortene, at enten Messi eller Haaland ville vinde ovenpå deres individuelle fantastiske sæson, men langt de fleste havde Messi som den klare favorit og det viser sig også at der var et godt stykke mellem de to. Faktisk er der et store hul fra Messi til Haaland end fra Haaland ned til tredjepladsen Kylian Mbappé. Du kan se hele top 10 listen med deres stemmer lige her.



Ballon d'Or 2023 - points
1. Lionel Messi: 462 points
2. Erling Haaland: 357 points
3. Kylian Mbappé: 270 points
4. Kevin De Bruyne: 200 points
5. Rodri: 57 points
6. Vinicius Jr. 49 points
7. Julian Alvarez: 28 points
8. Victor Osimhen: 24 points
9. Bernardo Silva: 20 points
10. Luka Modric: 19 points

Som det fremgår på listen var Haaland altså ikke tæt på Lionel Messi, men Haaland fik til gengæld en klar andenplads. Listen viser desuden også fire spillere, som igennem sæsonen gjorde den helt store forskel, da der fra De Bruyne og ned til femtepladsen Rodri er et kæmpe stort hul. Mange ville mene, at Rodri fortjente flere point, men sådan gik stemmerne altså ikke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ballon d'Or: Sådan mange point fik spillerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder