Annonce


Annonce

Annonce

Eric Garcia: Jeg vender hjem til Barca

Nyheder - 29. marts 2024
23-årige Eric Garcia har spillet 24 kampe for Girona i denne sæson. Han er udlejet fra FC Barcelona, men han er sikker på, at han til sommer vender hjem til Barca. Han har nemlig en kontrakt med klubben, siger han og sætter samtidig ord på hvorfor han valgte at lade sig udleje.

Med 70 kampe på CV'et for FC Barcelonas førstehold fik Eric Garcia muligheden for at lade sig udleje til Girona og få mere spilletid. Det var noget, som han prioriterede, da der ikke var udsigt til særlig meget spilletid i FC Barcelona. Derfor tog han imod tilbuddet, og han føler selv, at han har leveret godt.

- Jeg vender 100% tilbage til Barca til sommer. Jeg har en kontrakt med klubben, fortæller Garcia og følger op:

- Jeg ved, at der er rigtig gode centerbacks i Barca, men jeg gør det godt her i Girona. Konkurrence gør alle bedre, men i sommers havde jeg brug for at skifte for at spille fodbold hver uge og nyde fodbolden igen, kom det yderligere fra Garcia.

Garcia har da også sammen med Girona haft en sprudlende sæson og har formået at bibeholde deres fantastiske resultater ind i det nye år. Det har ikke været helt så godt på det seneste og de har da også smidt andenpladsen til Barca for nu, men de har alligevel hele seks point ned til fjerdepladsen Athletic Club. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eric Garcia: Jeg vender hjem til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder