Annonce


Annonce

Annonce

Eric Garcia pandede Barca væk fra ligatoppen

La Liga - 28. september 2023
FC Barcelona skuffede mod Mallorca i tirsdags i en kamp, hvor de ellers kunne sætte de nærmeste forfølgere Girona og Real Madrid under gevaldigt pres. Men Barca formåede ikke at sejre på Mallorca og fik kun 2-2 og dermed ét point, hvilket viste sig at blive dyrt.

Det er tidligt på sæsonen og der kan næppe drages konklusioner allerede, men faktum er, at FC Barcelona henover ugen styrtede fra førstepladsen og og ned på tredjepladsen. Og det var Barca-ejede Eric Garcia blandt andet med til at bidrage til. Han scorede nemlig et matchvindende mål.Som bekendt er Eric Garcia blevet udlejet til Girona og de har været flyvende i sæsonens indledning med hele seks sejre og en enkelt uafgjort. I tirsdags fik Barca kun 2-2 mod Mallorca og dermed rykkedede de op på 17 point. Onsdag aften skulle både Real Madrid og Girona i spil og her vandt de begge. Garcia scorede til 2-1 på udebane mod Villarreal og sikrede catalanerne sejren.

Top 5 i La Liga
1. Girona: 19 point
2. Real Madrid: 18 point
3. FC Barcelona: 17 point
4. Athletic Bilbao: 14 point
5. Real Sociedad: 12 point

Som det kan ses af tabellen, så er det fortsat tæt helt i toppen af La Liga og bare ét dårligt resultat vil straks sætte gang i at holdene bytter plads. Barca har kun tre ligakampe på programmet før de møder Real Madrid og hvis catalanerne kan vinde de tre kampe samt El Clásico, så vil det være et stort skridt inden vi går ind i december og begynder at kigge på hvordan ligaen ser ud halvvejs inde.

Barca møder Girona den 9. eller 10. december mens netop Girona og Real Madrid mødes på lørdag.

Du kan se stillingen i La Liga 2023/2024 her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eric Garcia pandede Barca væk fra ligatoppen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder