Annonce


Annonce

Annonce

Aprilsnar: FC Barcelona rykker ikke til Mars!

Nyheder - 2. april 2024
I går stod der 1. april på kalenderen og den dag markerede vi her på BarcelonaFC.dk med historien om, at Elon Musk havde tænkt sig at rykke FC Barcelona til Mars. Som bekendt har han en oprigtig mission om at bringe mennesker til Mars, men historien om FC Barcelona var naturligvis blot en aprilsnar.

Måske viser det sig at blive en realitet i fremtiden, men for nu er der ingen planer om det. Historien gik på, at Elon Musk havde givet Barca et tilbud om at rykke klubben til Mars og i første omgang spille med og imod rumrobotter. Historien var blot opdigtet for at give et lille smil på læben og naturligvis var den gennemskuet fra første sekund.

Med en distance på gennemsnitlige 225 millioner kilometer fra Jorden er det nok ikke fodbolden, der kommer i første række når der bliver talt om at sende mennesker til Mars, men man har da hørt Elon Musk tale om, at opvarme planeten ved enten at sprænge polerne eller sende satellitter afsted for at omdirigere solens stråler mod planeten.

Der er mange ting, der skal gå op før der bliver talt om fodbold på Mars, så for nu holder vi os ved en sjov aprilsnar i håbet om, at alle har haft en rigtig god påske. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aprilsnar: FC Barcelona rykker ikke til Mars!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder