Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lamine Yamal: En ære at bære nummer 10

Nyheder - 5. april 2024




FC Barcelona har ikke nogen aktiv nummer 10 i truppen i dag. Det nummer tilhører Ansu Fati, som i sommers rykkede til Brighton på en lejeaftale. Den seneste måneds tid har man kunne læse, at klubben overvejer at tildele nummeret til Lamine Yamal.

Den 16-årige Yamal har været et stort lyspunkt i løbet af denne sæson og netop som sæsonen har skredet frem er der ikke meget der tyder på, at Ansu Fati vender tilbage til Barca til sommer. Hvis han vender tilbage, så er det for at igangsætte en ny lejeaftale eller et salg. Der er ikke meget, som tyder på, at han bliver i klubben og spiller næste sæson på Camp Nou.

Nummer 10 ville da også være en ære at bære for Lamine Yamal, men først og fremmest er det altså et nummer, som tilhører Ansu Fati, fortæller han i et nyt interview.

- Bære nummer 10 for Barca? Det er en drøm for enhver dreng at spille i nummer 10 for Barca. Ingen i verden vil sige nej - men det er noget, som klubben håndterer. Nummer 10 er Ansu Fatis nummer. Men hvis det skulle vise sig, at han ikke bliver i klubben, så ville jeg stolt tage imod nummer 10, forklarede Lamine Yamal.

Mange peger på, at Barca ikke bør begå samme fejl med Yamal som ved Fati. Det er et enormt pres, som man tildeler en spiller ved at give ham nummer 10 og da Yamal trods alt kun er 16 år mener hovedparten af klubbens fans, at det er for tidligt at give ham nummer 10. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lamine Yamal: En ære at bære nummer 10

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder