Annonce


Annonce

Annonce

Barca har allerede en aftale på plads med Yamal

Transfermarked - 27. marts 2024
16-årige Lamine Yamal har været et af de største lyspunkter i denne sæson. For nyligt brillerede han også for Spanien i en landskamp mod Brasilien på Bernabeu, så nu er han også ved at vise sig flot frem på landsholdet. Han har allerede scoret for både klub- og landshold.

Til trods for, at han kun er 16 år, så ser Xavi ham allerede som en del af start 11'eren. Til gengæld bliver Xavi nødt til at rotere lidt oftere på Yamals position, da han på grund af sin alder har behov for at få udhvilet noget oftere end lidt ældre spillere. Det har man også set tegn på de seneste par uger, hvor Raphinha har fået en plads i startopstillingen.

Joan Laporta bekræftede for nyligt, at Barca afviste et bud på 200 millioner euro for Lamine Yamal. Et fuldstændigt absurd beløb for en 16-årig, men det er altså den slags fodboldspil, som han har vist. Skulle han gå hen og blive til den mega-stjerne, som mange forventer, så vil en investering på 200 millioner euro så tidligt i hans karriere blive meget værd.

Men Barca har ikke tænkt sig at slippe ham. Lige nu må de ikke skrive professionel førsteholdskontrakt med Yamal og derfor er hans kontrakt bygget op på andre vilkår. Men parterne har allerede talt sammen om den kontrakt, han bliver tilbudt når han fylder 18 år. Barcas intention er at binde ham til 2030. Samtidig bliver hans pris på 1 milliard euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca har allerede en aftale på plads med Yamal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder