Annonce


Annonce

Annonce

Matchvinder Yamal: En drøm af score foran egne fans

Nyheder - 9. marts 2024




Lamine Yamal bliver mere og mere afgørende for FC Barcelona. Hans kvalitet kan ingen sætte en finger på, men længe var det slutproduktet, som blev udstillet, og i aftes fik han sørget for, at han med et rigtig flot mål sikrede Barca tre vigtige point. Han blev også kåret som den officielle Man of the Match.

Yamal vokser hele tiden og bliver kun bedre og bedre. Han havde et par skud mod Mallorca hvoraf det ene ramte overliggeren. Men da han forsøgte sig kort tid efter var det med skarpere præcision - bolden blev sendt utageligt op i målhjørnet og dermed hentede Barca tre meget vigtige point.

- Jeg er meget glad for sejren og for mit mål. Jeg så chancen og jeg tog den. Jeg går altid på banen for at hjælpe holdet, men det var en svær kamp, lød det fra Lamine Yamal få minutter efter kampen.

- At score foran egne fans er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Nu kan vi begynde at tænke på Napoli-kampen - det er en meget vigtig kamp, kom det yderligere fra Lamine Yamal.

Xavi er tilbage på sidelinjen når Napoli kommer forbi Montjuic og derudover bliver holdet boostet med Ronald Araujo, som ligeledes er tilbage fra karantæne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Matchvinder Yamal: En drøm af score foran egne fans

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder