Annonce


Annonce

Annonce

Barca er bekymret for Lamine Yamals knæ

Skader - 5. marts 2024




Xavi forklarede, at stortalentet Lamine Yamal ikke spillede mod Getafe for at spare ham som følge af rigtig mange minutter på banen i træk. Mod Athletic var det derfor forventet, at han ville starte inde, men også her startede han ude. Nu afslører avisen Sport, at der er noget i vejen med hans knæ.

Xavi var nødsaget til at skifte Yamal ind mod Athletic på grund af øvrige skader, og selvom det ikke kan ses på ham, så erfarer avisen Sport, at Yamal døjer med ubehag i det ene knæ. Det vides ikke af hvilken karakter og hvad der har forårsaget det, da historien ikke fortæller noget om det, men klubben er bekymret.

Helt specifikt skulle klubben være bekymret for hans deltagelse i den kommende Champions League-kamp mod Napoli, hvor han under alle omstændigheder skal starte inde - men man kommer næppe til at risikere ham hvorfor han lige nu arbejder ud fra et skræddersyet træningsprogram for at komme sit ubehag til livs.

Lamine Yamal skulle på banen mod Athletic for at fremtvinge mål, men Barcas angreb blev aldrig nogensinde farligt. Der var alt for langt mellem Yamal og Lewandowski lige som der også var det mellem Cancelo på den anden kant og Lewandowski. Faktisk modtog polakken kun bolden inde i baskernes felt én gang i løbet af hele opgøret.

Om Lamine Yamal bliver klar til kampen fredag mod Mallorca og dernæst Napoli må tiden vise. Klubben har ikke bekræftet nogen skade, men Sport mener altså at vide, at der skulle være nogle knæproblemer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er bekymret for Lamine Yamals knæ

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder