Mest læste denne uge

PSG skuffede inden braget mod Barca i CL

Champions League - 7. april 2024

Det var top mod bund i fransk fodbold i aftes, da PSG mødte sidstepladsen Clermont Foot. Inden kampen havde PSG scoret 64 mål mens Clermont havde lukket 46 mål ind, så der var lagt op til at høste noget selvtillid for Luis Enriques tropper inden braget mod Barca.

Men selvtillid blev det ikke til. Hjemme i Paris kom PSG således bagud 32 minutter inde i opgøret ved Keita mens PSG fik Mayulus mål annulleret kort inden pausen. I anden halvleg skulle man helt hen til fem minutter før tid, da Ramos fik udlignet til slutresultatet 1-1.

At PSG ikke var bedre hænger dog også sammen med, at Enrique valgte at spare en håndfuld spillere inden opgøret mod Barca på onsdag. Donnarumma, Hakimi (skiftet ind), Marquinhos (skiftet ind), Mbappé (skiftet ind) og Ousmane Dembélé var blot nogle af de spillere, der startede på bænken og blev sparet forud for Champions League-kampen mod Barca.

Faktisk har PSG spillet hele tre kampe siden Barca senest var i aktion. Barca mødte Las Palmas på Montjuic den 30. marts og dagen efter hentede PSG en 2-0-sejr ude mod Marseille samt en 1-0-sejr få dage senere mod Rennes. I går blev det så til skuffende 1-1 mod Clermont og nu er der ikke flere kampe for nogle af mandskaberne før de mødes onsdag aften i den første af to kvartfinaler i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder