Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er Daniel Sturridges ultimative start 11'er

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. november 2017


Her er Daniel Sturridges ultimative start 11'er

28-årige Daniel Sturridge har formet et mandskab af spillere til sin ultimative start 11'er. Her finder man blandt andet Lionel Messi oppe i et utroligt fire-mands angreb. Han forklarer selv, at hans hold nok ville tabe i en 4-2-4 formation - men det til trods har han valgt sine 11 spillere som følger herunder.

Daniel Sturridges ultimative start 11'er
C. Ronaldo - Anelka - Drogba - Messi
Pirlo - Gerrard
Cole - Kompany - T. Silva - J. Terry
Petr Cech


- Jeg ved, at mine fire angribere nok ikke kommer til at forsvare, så i en 4-2-4 formation vil vi nok tabe, fortæller han før han fylder ord på omkring sine valg:

- Selvom han er en tidligere United-spiller, så skal jeg have Ronaldo med. Der er nok mange Liverpool-fans, som vil sige 'Virkelig, Daniel? Vil du sætte en United-spiller ind?', men man må respektere, at han har gjort meget for fodbolden.

- Selvfølgelig skal du også sætte Messi derind af samme grund. Han er fantastisk. Anelka er så elegant på den måde, han afleverer bolden og kører forbi modstandere - det er noget, som jeg har lært af ham. Han er nok den, der er bedst til at lave skudfinten til at skabe plads til sig selv og plads i feltet er det vigtigste for en angriber.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder