Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Grædende Neymar ville blive i Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. november 2017




Den brasilianske stjerne Neymar blev, som bekendt, verdens dyreste fodboldspiller, da PSG i sommers måtte grave dybt i de arabiske lommer og finde 1,6 mia. kr frem til Barcelona.

Ifølge flere spanske medier inklusiv avisen Marca, græd Neymar under Barcas forhandlinger med PSG, da bold-ekvilibristen, til det sidste, havde håbet på at blive på Camp Nou.

Flere medier beretter at den brasilianske landsholdsspiller nærmest tiggede Barca-præsidenten om at trække klubben ud af dens forhandlinger med de stenrige PSG-folk.

Desuden eskalerede situationen yderligere i sidste uge, da den 25-årige stjerne græd til landsholdets pressekonference, da de femmødte journalisters spørgsmål pludselig omhandlede Neymars karriere og fremtid.

Ifølge de seneste meldinger fra avisen Marca, hævdes det at Neymar forsøgte at vriste sig fra af PSG-forhandlingerne ved at bønfalde Barca-præsident Josep Bartomeu om at annullere aftalen.

Som bekendt ignorerede Bartomeu Neymars ønske, og gjorde istedet brasilianeren til verdens dyreste fodboldspiller.

Neymars sidste ord til præsidenten, inden skiftet, er også kommet frem ifølge de spanske medier.

- Husk mig. Jeg vil tilbage til Barca, skulle Neymar have fortalt Barca-præsidenten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Grædende Neymar ville blive i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder