Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bartomeus åbne brev om Josep Lluís Núñez

Nyheder - 4. december 2018




Den nuværende FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu har udgivet et åbne brev om Josep Lluís Núñez, som i går gik bort. Nuñez var en succesfuld præsident i klubben og ændrede en stor del af strukturen til det bedre. Han var en respekteret mand, og derfor gør det ekstra ondt på klubben at måtte tage afsked med ham.

Bartomeus brev
- I dag har vi mistet et stort medlem af Barça-familien. En person, som ændrede klubbens karakter og en mand, der sad som præsident i 22 år. Josep Lluís Núñez har forladt os og vi må leve videre gennem hans minde og følelser fra en ekstraordinær periode i vores historie.

- Da han kom til klubben som præsident, efter valget i 1798, fandt han en klub, som var midt i en svær periode. I den tid, var Catalonien midt i spænding af politisk ændring og økonomisk krise, som påvirkede Barcelona og hele landet.

- Men han insisterede på at skabe et projekt med et triumferende Barça og implementerede et nyt koncept i trænerstrukturen, som i dag er essensen af Barcelona. Han kom ind og gjorde det klart, at der skulle ændringer til for fodboldens skyld.



- Med ham ved styret blev Camp Nou moderniseret og Miniestadi blev konstrueret. I dag ser vi mange store spillere, som holder sig trofast til én spillestil, som de lærte på Las Masia, som blev født under Nuñez. Han var klar i spyttet: Han vidste, at Barcelonas fremtid handlede om at udvikle lokale talenter.

- Han var præsidenten, som førte klubben til glæde i 1979 og klubbens første Champions League i 1992 på Wembley med Johan Cruyff på bænken og med Dream Team på banen. Under Nuñez blev klubbens mentalitet fornyet og klubben blev til en vindende klub i fodboldens verden; ikke bare i fodboldens verden, men også i de andre sportsgrene.

- Vi vil også huske ham som præsidenten da klubben fyldte 100 år. Som ham, der inspirerede vores museum og ham som støttede klubben, holdet og omgivelserne til det sidste. Vi savner din personlighed, dine gode råd og din udholdenhed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeus åbne brev om Josep Lluís Núñez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder