Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez anbefalede Barca at hente Nunez

Transfermarked - 7. oktober 2021
Suárez anbefalede Barca at hente Nunez

© Getty Images


Darwin Nunez nærmest legede med Barcas forsvar, da Barca var en tur i Portugal for at få smæk af Benfica i Champions League. Darwin Nunez var her, der og alle vegne i det portugisiske angreb og faktisk anbefalede Luis Suárez at Barca hentede Nunez mens han stadig spillede for Almeria.

Darwin Nunez debuterede hos Peñarol før han i 2019 rykkede til Almeria. Herfra tog han turen til Benfica og i dag er hans markedsværdi omkring 25 millioner euro selvom Benfica næppe sælger ham for så lidt. Taget det nuværende marked i betragtning skal man op på 50 millioner euro for at få fingrene i Nunez.

Nunez er uruguayansk og det er derfor, at Suárez har haft et godt øje til ham. Da Nunez var i Almeria lød hans højeste markedsværdi på bare 10 millioner euro. Men Barca afviste at hente ham. Der er da heller ikke garanti for at han ville slå igennem.

- Da Nunez var i Almeria sagde jeg til klubben, at de skulle holde øje med ham, da han er meget interessant. Men klubben sagde 'nej, han er i Almeria og han er meget ung'. Så i stedet for at betale 80, 90 eller 100 millioner euro i dag, så kunne man have fået ham for 15 eller 20 millioner euro, forklarer Suárez til journalisten Gerard Romero.

Suárez slog desuden fast til sidst med et grin, at hvis Barca havde hentet Nunez i sin tid, så ville han være reserve for netop Suárez.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder