Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca med mindre boldbesiddelse for første gang i 12 år

Champions League - 12. december 2018




Under Pep Guardiola kunne ingen hold overgå FC Barcelona i boldbesiddelse, men som tiden er skredet frem er det tydeligt at se, at specielt Ernesto Valverde ikke går lige så meget op i at have bolden. Han sørger dog for det, da det er en del af filosofien i klubben, men han har implementeret et mere direkte spil.

Cheftræneren er næppe ked af det efter i går. FC Barcelona klarede 1-1 mod Tottenham med et reservespækket mandskab i en kamp, som man kunne have tabt uden det ville have givet problemer i stillingen i gruppespillet. Faktum er, at Barcelona allerede var videre og derfor tillod Valverde sig at spare flere profiler.



Tottenham dominerede klart anden halvleg og ved slutfløjt havde de faktisk mere boldbesiddelse end FC Barcelona. Det er første gang i 12 år, at det sker i Champions League, at en modstander har mere boldbesiddelse end catalanerne. I 2006 var det tyske Werder Bremen som havde 57% boldbesiddelse mod FC Barcelona. Men det er ikke første gang hvis man inkluderer alle kampene.

Den 24. juli 2013 spillede FC Barcelona deres første pre-season kamp mod Bayern München, som allerede havde nogle kampe i benene. Tyskerne sluttede med 53% boldbesiddelse. Desuden havde Real Madrid mere boldbesiddelse i El Clásico tilbage i 2008 på Bernabeu. Her var Real Madrid allerede mestre og de blev klappet på banen af catalanerne, som da også tabte kampen med 4-1. Ifølge OptaSport havde Barcelona også mindre boldbesiddelse mod Sevilla i Copa del Rey-finalen i 2016, som catalanerne vandt med 2-0. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca med mindre boldbesiddelse for første gang i 12 år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder