Annonce


Annonce

Annonce

Wenger: Messi missede ikke én nedtagning

Nyheder - 17. marts 2016




Arsene Wenger udtalte efter kampen i går, at han aldrig har set et bedre angreb end Barcelonas. Derudover roste han Messi, men ærgrer sig samtidig over Arsenals mange brændte muligheder.

Arsenals præstation
- Det var en god holdindsats og kvaliteten var god. Jeg er skuffet over resultatet, men vi spillede mod et hold der har de bedste angribere, som jeg nogensinde har set spille sammen. Det var ekstraordinært, de kan skabe en chance ud af ingenting.

- Vi formåede ikke at udnytte vores chancer for at tage føringen, som ville sætte os i en god position, og efter de scorede til 2-1, mistede vi meget af troen. Vi havde chancer og Barcelona er fantastiske.

At kæmpe mod de store
- Jeg kan give dig alle statistikker hvis du er dramatisk nok. Det viser, at vi led, men ikke kamp for kamp. I fodbold kigger du på den seneste kamp og det positive i den. Vi er kommet til dette stadie i Champions League seks år i træk og har tabt til mestrene. Èn gang tabte vi til Monaco, men de andre er altid Bayern eller Barcelona.

Fortrydelser
- Vi skulle have udnyttet vores farlige situationer. Når Barcelona går frem i banen har de massevis af kvalitet i deres afleveringer og kreativitet. Messi var fuldstændig enestående. Igennem samtlige 90 minutter missede han ikke én nedtagning - og det var ligegyldigt hvor bolden kom fra. Barcelona har to eller tre spillere, som går fra normal til kunstnerisk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wenger: Messi missede ikke én nedtagning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder