Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barcas anførere 2023/2024

Nyheder - 21. juli 2023




Flere spillere har allerede forladt FC Barcelona denne sommer og med Sergio Busquets' afgang var det klart, at en ny anfører skulle findes. Her til aften har Barca meldt ud hvilke fire kaptajner, der for den kommende sæson skal lede holdet.

Sergi Roberto, Ter Stegen, Araujo og De Jong. Det er holdets fire anførere fra og med sæsonen 2023/2024. Pilen pegede længe på, at Ter Stegen skulle frem i gruppen og der var også rygter om De Jong, som altså er blevet stemt ind.

Der var ligeledes rygter om, at Robert Lewandowski skulle være i blandt anførerene for sin ledende rolle, men det har nok været udslagsgivende, at han trods alt kun har været i Barca i en enkelt sæson.



Ronald Araujo har netop været ude og udtale, at han vil være en leder uanset om han har anførerbindet på eller ej - og nu kan han glæde sig over, at han er en del af fire-mands gruppen, som fremover kommer til at bære anførerbindet for FC Barcelona. Og mon ikke han får mange muligheder for at trække i det prestigefyldte anførerbind i sæsonen, da Sergi Roberto næppe kommer til at få den store indflydelse som i sidste sæson.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barcas anførere 2023/2024

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder