Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG interesseret: Busquets koster 1,1 milliard

Nyheder - 4. maj 2016




Paris SG har længe været interesseret i at hente Barcelonas Sergio Busquets men det lader ikke til at et handel bliver gennemført. Det sker som følge af flere grunde.

Først og fremmest ønsker Busquets selv at fortsætte i Barcelona og hvis klubben lægger ud med en fornuftigt kontraktforlængelse efter sommer, så skriver han glædeligt under. Til gengæld er han utilfreds med at klubben har ventet så længe på at forlænge med ham. Men første prioritet er at kigge på det udlæg, som Barcelona kommer med.

Derudover så lader det ikke til at Paris SG er klar til at smide 1,1 milliard efter én spiller. De har en stor pung i det franske, men Busquets brager ikke igennem med mål og assist og stjæler rampelyset og det er sådan en spiller, som Paris SG søger efter at Zlatan Ibrahimovic til sommer smutter videre.

Busquets underskrev senest en ny aftale med Barcelona for 15 måneder siden. Hans nuværende kontrakt løber til 30. juni 2019 og frikøbsklausulen lyder på hele 1,1 milliard kroner. PSG er kommet i besiddelse af prisen og det skulle angiveligt have fået dem til at kigge den anden vej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG interesseret: Busquets koster 1,1 milliard

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder