Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Topliste: Favoritterne til Ballon d'Or 2024

Ballon dOr - 30. december 2023




Det er ikke længe siden, at Lionel Messi kunne udbygge sin Ballon d'Or-rekord, da han for ottende gang i sin karriere blev kåret til verdens bedste fodboldspiller. Det var primært hans enorme præstation under VM, som gjorde udfaldet og mange mener, at hans skifte til amerikansk fodbold nu endegyldigt har lukket ned for, at han kan vinde prisen igen.

Men bookmakerne tør på ingen måde at afskrive argentineren. Han er stadig med i top 5 over favoritterne til at vinde Ballon d'Or for 2024, hvor specielt tre af spillerne på top 5 ikke kommer som en overraskelse mens plads nummer fire er noget af en overraskelse for mange. Messi er placeret på femtepladsen.

Top 5: Bookmakernes favorit til Ballon d'Or 2024
1. Jude Bellingham
2. Kylian Mbappé
3. Erling Haaland
4. Harry Kane
5. Lionel Messi

Listen er altså ikke udarbejdet af en person med sin egen mening, men udelukkende baseret på det laveste odds for at vinde Ballon d'Or 2024 - og her indgår Lionel Messi. Selvom han spiller hos Inter Miami, så må man ikke glemme, at 2024 byder på nogle spændende fodboldturneringer på landsholdsplan.

Mens Bellingham, Mbappé og Kane skal til EM, så skal Lionel Messi spille Copa America og en triumf her vil altså være med til at trække op. Havde der ikke været Copa America i 2024, så var Messi næppe blandt bookmakernes favorit til Ballon d'Or - men en slutrunde trækker op og sandsynligheden for en god turnering af Messi er så stor, at han altså anses som værende blandt favoritterne.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Topliste: Favoritterne til Ballon d'Or 2024

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder