Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca går ind i 2024 på en fjerdeplads i ligaen

La Liga - 24. december 2023




I lang tid har Atletico Madrid spillet en kamp færre end de øvrige tophold, da de havde en udskudt kamp mod Sevilla. Den kamp blev spillet i går og dermed har alle hold i La Liga nu spillet 18 kampe og dermed er overblikket totalt.

FC Barcelona har efter 18 kampe skrabet 38 point sammen og det er det samme antal som Atletico Madrid, der har en bedre målscorer. Madrilenerne har både scoret flere mål end Barca og lukket færre ind end Barca. Catalanerne slutter året af på en skuffende fjerdeplads mens Atletico Madrid - rent stillingsmæssigt - sidder på tredjepladsen.

Helt i front finder man Real Madrid og Girona på hver 45 point. Altså er Barca og Atletico Madrid syv point efter toppen og det er helt sikkert noget, som kan indhentes - men fra et catalansk synspunkt kræver det i den grad at spillet bliver bedre i det nye år for lige nu har Barca på ingen måde vist mesterskabsspil.

Xavi har udtalt, at de kommende fridage vil være godt for alle i klubben til at koble af og komme stærkere tilbage i det nye år, hvor holdet forhåbentligt bliver styrket med en angriber i form af Vitor Roque og muligvis en midtbane hvis puslespillet går op. Det er utvivlsomt skuffende for Xavi, Laporta og co. at slutte året af på en fjerdeplads og med hele 21 mål lukket ind allerede efter en super-sæson i La Liga sidste sæson.

FC Barcelona-spillerne er tilbage på træningsbanen den 29. december. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca går ind i 2024 på en fjerdeplads i ligaen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder