Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca åbner 2024 med tre kampe i tre turneringer

Nyheder - 24. december 2023




Når FC Barcelona-spillerne er tilbage på træningsbanen på fredag begynder de forberedelserne til La Liga-kampen mod Las Palmas. Men det kræver en stærk omstillingsevne for at følge med. For årets første tre kampe spilles nemlig i tre forskellige turneringer.

Den 4. januar 2024 går det løs på udebane mod Las Palmas. Her er der tale om en meget vigtig kamp, da Barca pt. er syv point bag førstepladsen og derfor skal der under alle omstændigheder tre point på kontoen mod Las Palmas. Det er blevet sagt og skrevet mange gange, hvor holdet har fejlet, men forhåbningen er, at 2024 byder på bedre resultater.

Tre dage efter opgøret mod Las Palmas forventes det, at Xavi skifter mange af sine spillere ud med en masse reserver. Her skal Barca i Copa del Rey møde UD Barbastro. Spørgsmålet er dog hvor meget Xavi tør at skifte ud. Førsteholdet spiller ikke god fodbold så om det bliver bedre med reserver er et stort spørgsmål. I Copa del Rey er der ingen returkampe så Xavi og hans spillere får kun én chance for at undgå ydmygelsen i pokalturneringen.

Fire dage senere kommer der endnu en vigtig kamp når Barca møder Osasuna i Saudi Arabien i den spanske Super Cup. Barca kan således kickstarte året med et trofæ hvis de går i finalen og vinder den. På grund af den spanske Super Cup spiller Barca først ligabold igen den i slutningen af januar, hvor de på udebane møder Real Betis som det ser ud lige nu. Den kamp er ikke planlagt endnu men ventes at blive spillet søndag den 21. januar.

Potentielt set venter der syv kampe i januar. Barca er sikret seks kampe - men går de i finalen i Super Cuppen, så får de en ekstra kamp at spille. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca åbner 2024 med tre kampe i tre turneringer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder