Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Barcelona kigger på Kanté

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. juli 2018


Journalist: Barcelona kigger på Kanté

FC Barcelona har haft travlt i disse dage med tilføjelsen af Arthur og Clement Lenglet samt blandt andet salget af Paulinho. Men transfervinduet er endnu ungt og endnu mere forventes at ske i løbet af de kommende par uger.

Seneste nye er, at den anerkendte journalist, Gianluca Di Marzio, beretter, at FC Barcelona har gjort N'Golo Kanté til et mål for sommerens transfervindue. Det sker efter at Andrés Iniesta er stoppet i klubben og Paulinho er skiftet. Siden er Arthur kommet til, men klubben føler, at man har behov for endnu mere klasse på midtbanen og det er her Kanté kommer ind i billedet.

Ifølge Di Marzio er FC Barcelona klar til at inkludere André Gomes i handlen med Chelsea i bestræbelserne på at få fingrene i Kanté. Chelsea arbejder i disse timer på at fyre cheftræner Antonio Conté for at gøre plads til 59-årige Maurizio Sarri, der ankommer fra Napoli. Med sig bringer han midtbanespilleren Jorginho og den kombination kan skubbe Kanté ud i et klubskifte hvilket har øget FC Barcelonas interesse.Kanté fokuserer overhovedet ikke på hverken Chelsea eller andre klubber i øjeblikket. Søndag klokken 17.00 står han klar i Rusland til at spille VM-finale for Frankrig mod Rusland og ikke efter den kamp forventes der at komme yderligere tryk på eventuelle forhandlinger.

N'Golo Kanté er den tredje Chelsea-spiller på ganske kort tid, som sættes i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Først var det Willian og dernæst Eden Hazard. Hvem det bliver er endnu uvist, men én ting er sikker: FC Barcelona vil have en stjernespiller til klubben denne sommer.


Ugens mest læste

Seneste nyheder