Vred Xavi: I stod fast på kanten, for fanden!

Champions League - 14. oktober 2022

FC Barcelona havde ingen kontrol over Inter i midtugens Champions League-kamp og efter en hæsblæsende anden halvleg måtte Barca gå skuffede fra banen med 3-3 hvilket gør, at livet i Champions League hænger i en meget, meget tynd tråd.

Allerede i pausen af opgøret var Xavi rasende på sine spillere, som ikke holdt deres position. Angiveligt skulle han have været irriteret på spillerne over deres mangel på at leve op til hans taktik. Når Inter-keeper Onana havde bolden skulle spillerne trække sig tilbage i banen og forsvare, da Onana har det med at sparke bolden langt op i banen.

- Når Onana har bolden, så skal alle mand med tilbage og forsvare som dyr. Når Onana har bolden, sparker han langt. Han har allerede gjort det mens I stod fast ude på kanten, for fanden! Kom med hjem og hjælp, sagde Xavi angiveligt i pausen af kampen, ifølge BarcaBold.dk.

Xavi kunne efterfølgende erklære, at Champions League ser kompliceret ud og at Barca i stedet nu bør fokusere på La Liga, hvor holdet lige nu topper La Liga og kan gå tre point foran Real Madrid med en sejr på søndag - hvor man netop møder Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder