Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca tæt på Kanté - PSG vil presse Barca

Transfermarked - 11. december 2022




Når sommerens transfervindue 2023 åbner vil FC Barcelonas primære fokus være på at hente transferfrie spillere. Pengepungen vil ikke være særlig stor til sommer og indtil da vil Joan Laporta og hans bestyrelse arbejde på at skære i lønudgifterne.

Barca skal sænke lønudgifterne fra 600 millioner euro til 400 og det sker ved at få spillere til at gå ned i løn og sælge spillere. Det vil ske frem til sommer og som vi nærmer os transfervinduet vil klubben kunne dane sig et overblik over, hvad der er realistisk til sommer.



En af de spillere, som klubben dog menes at være tæt på er N'Golo Kanté. Chelsea-spilleren har kontraktudløb til sommer og kan derfor skifte gratis og har til sit eget bagland accepteret, at gå ned i løn for at spille for Barca. Angiveligt skulle der ikke mangle meget mellem parterne, men en aftale kan først komme i stand i det nye år når Kanté har under et halvt år tilbage af sin kontrakt.

Men nu har Barca fået modstand fra en knap så uventet kans. Paris Saint-Germain menes nemlig nu at være gået ind i kampen om Kantés underskrift. Ifølge avisen AS har PSG tænkt sig at tilbyde Kanté mere i løn end hvad Barca tilbyder ham. Om det kommer til at gøre en forskel for Kantés beslutning vides endnu ikke, men det er ikke første gang, at PSG går ind og tilbyder en spiller mere i løn foran andre klubber.

31-årige Kanté, som fylder 32 år om tre måneders tid, brød for alvor frem på den store scene, da Leicester vandt Premier League. Han blev efterfølgende solgt til Chelsea, hvor han hidtil har spillet 262 kampe. Til sommer udløber hans kontrakt og så kan han altså skifte klub helt gratis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca tæt på Kanté - PSG vil presse Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder