Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tre sydamerikanere i Pep Seguras kikkert

Transfermarked - 15. oktober 2018




FC Barcelona har mange ansatte på Camp Nou, men der er også ansatte, som man ikke ser meget til. Specielt spejderne, som rejser fra land til land og fra by til by for at følge unge fodboldspillere, der måske har en fremtid i FC Barcelona.

Senest er der kommet gode rapporter hjem om tre sydamerikanere og derfor har sportschefen Pep Segura samt Ramos Planes nu planlagt at rejse til Sydamerika for at følge de to brasilianere Lucas Paquetá fra Flamengo samt Palmeiras centrale forsvarsspiller Vitao. Barcelona har fulgt Paquetá i noget tid, men flere europæiske topklubber kigger også på ham og det har været med til at øge prisen.

Ifølge Globoesporte har AC Milan allerede lavet en aftale med Flamengo om en pris på 35 millioner euro, så der er tale om en højt beløb for en spiller, som kommer fra et helt andet miljø. Det er altså en kæmpe chance og Pep Segura og Planes rejser derfor afsted for at se, om spillerne har noget i sig.

Vitao er en højrefodet forsvarsspiller og hele princippet i at kigge på forsvarsspillere er, at man vil finde en erstatning for Gerard Piqué, som efterhånden er blevet 31 år. Vitao kan også spille på den defensive midtbane, men forventes en plads i forsvaret når Palmeiras møder Boca Juniors den 25. oktober. Her vil Segura og Planes være med på lægterne.

Udover at følge Vitao og Paquetá, så kigger man også på Boca Juniors midtbanespiller, 18-årige Agustín Almendra. Han er anfører på Argentinas U20-landshold og har vist enorme fremskridt i løbet af det seneste år. Rigtig mange øjne er i øjeblikket rettet mod ham, da han kan blive den næste store spiller i Europa.

Udover de tre spillere, så tager Segura og Planes også til Sydamerika for at kigge på andre spillere. De kommer til at udnytte den lange rejse til fulde og derefter skal de hjem og vurdere hvorvidt det er værd at hente nogle af spillerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre sydamerikanere i Pep Seguras kikkert

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder