Annonce


Annonce

Annonce

Optakt: Cádiz - FC Barcelona

La Liga - 12. april 2024
FC Barcelona-spillerne skal i morgen aften omstille sig til at spille ligafodbold igen efter en længere pausen før man skulle sætte sig selv til at spille Champions League-kvartfinale mod PSG. I morgen aften gælder det Cádiz og her er situationen helt anderledes.

Mens PSG ikke havde tabt i næsten 30 kampe, så formåede Barca at sikre sig sejren på PSG's egen bane og i morgen gælder det endnu en vigtig kamp, når Barca møder bundholdet Cádiz, som har ét primært problem: At score mål. Cádiz har kun lukket seks mål mere ind end Barca selvom de to hold er på henholdsvis 18.- og andenpladsen.

Til gengæld har Cádiz svært ved at score. Blot 21 mål i 30 kampe er det blevet til og selvom Granada (30) og Almeria (28) ligger helt i bunden af tabellen, så har de scoret flere mål end Cádiz, som har scoret færrest mål af alle hold i ligaen.

Cádiz har vundet to ud af deres seneste fem kampe mod Granada og ikke mindst Atletico Madrid. Cádiz er også klar over, at Barca har langt vigtigere kampe på programmet forude og derfor vil de utvivlsomt være topmotiverede til at give catalanerne en hård kamp - Cádiz er nemlig tre point under stregen, så de har meget af kæmpe for.

Cádiz' topscorer er Ramos med fem mål og Machis med fire mål, så det er absolut ikke nogen prangende offensiv, som Barca møder i morgen. Hvordan Xavi vælger at stille op er noget sværere end typisk, da der er karantæneramte spillere, skadede spillere samt muligheden for at hvile nogle spillere inden kampene mod PSG og Real Madrid.

Stillingen
2. FC Barcelona: 30 kampe, 20 sejre, 61 mål scoret, 34 mål lukket ind - 67 point
18. Cádiz: 30 kampe, 4 sejre, 21 mål scoret, 40 mål lukket ind - 25 point

Tager man et kig på de seneste fem indbyrdes kampe, så har Barca vundet tre, tabt én og spillet en enkelt uafgjort. Cádiz har i disse fem kampe kun scoret et enkelt mål mens Barca har scoret otte mål.

Kampen mod Cádiz afvikles lørdag klokken 21 på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Optakt: Cádiz - FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder