Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

15. gang i træk at Barca er videre i CL

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 7. november 2018


15. gang i træk at Barca er videre i CL

FC Barcelona er det første hold i denne sæson til at gå videre fra gruppespillet i Champions League. Rent matematisk lykkedes det dem i aftes at sikre sig en plads i knock out-fase. Og det er med to kampe tilbage. Førstepladsen er dog ikke sikret endnu.

Det er desuden 15. gang i træk, at FC Barcelona formår at spille sig videre fra gruppespillet i Champions League. Senest det ikke lykkedes var under Frank Rijkaard i sæsonen 2004/2005. Desuden kan FC Barcelona øge deres egen rekord såfremt de sikrer sig førstepladsen i gruppen.

Sker det, vil det være 12. sæson i træk, at de slutter på førstepladsen. De sidder på 11 nu hvilket er rekord i turneringen. Og tingene ser utrolig positive ud i forhold til at snuppe den 12. førsteplads i træk.

Den gode nyhed glæder Ernesto Valverde og spillerne, men der er stadig arbejde forude i kampene mod Tottenham og PSV, hvor førstepladsen skal sikres. FC Barcelona finder ud af, hvem de skal møde i knock out-kampene den 17. december når der er lodtrækning i Nyon. De første kampe afvikles den 12./13. eller 19./20. februar med returkampe i marts.
Læs også
- Video: Hvad kan Jean-Clair Todibo?
- Fire clean sheets i julegave til Ter Stegen
- Tredje clean sheet i træk
- Dembélés mål nomineret til CL-rundes bedste
- Sergio Busquets rundede 100 CL-kampe


Ugens mest læste

Seneste nyheder