Annonce


Annonce

Annonce

Tre spillere i karantænefare før El Clásico

El Clasico - 12. april 2024
Andreas Christensen kom på banen mod PSG og fik sig udover en scoring også et gult kort hvorfor han misser returkampen mod det franske mandskab. Selvom spillerne godt ved, at et gult kort kan give karantæne, så er det ikke altid, at man kan undgå det.

Det er helt sikkert ikke sjovt for Christensen, at han nu må se kampen mod PSG fra lægterne, og derfor kommer Gündogan, Romeu og netop Christensen til at passe ekstra meget på såfremt de kommer på banen mod Cádiz i morgen aften. De ryger nemlig i karantæne til El Clásico hvis de ser gult mod Cádiz.

De tre spillere står lige nu på fire gule kort og det femte udløser automatisk én spilledags karantæne. Frenkie De Jong har samlet flest gule kort af alle i truppen med syv af slagsen mens Martinez, Cancelo, Gavi, Lewandowski og Araujo alle er på fem.

Pedri og Felix har skrabet tre gule kort så der skal et direkte rødt kort til mod Cádiz for at misse El Clásico, som i øvrigt spilles ganske få dage efter returkampen mod PSG. Så det kan blive en rigtig god eller dårlig uge for Barca, hvor man reelt set kan misse muligheden for to turneringer på to kampe.

PSG-kampen er afgørende for Champions League mens et nederlag til Real Madrid vil gøre det tæt på umuligt at vinde La Liga. Omvendt kan to sejre til Barca gøre det hele meget spændende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre spillere i karantænefare før El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder