Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lucas Digne: FC Barcelona ønskede at jeg blev

Nyheder: Af Joachim Hancke - 16. november 2018


Lucas Digne: FC Barcelona ønskede at jeg blev

Den franske venstreback, skiftede i sommerens transfervindue FC Barcelona ud med Everton F.C. Han er startet stærkt i den traditionsrige engelske klub, hvor han har slået den erfarne englænder, Leighton Baines, af holdet.

I et interview til fodboldmagasinet Goal, fortæller Lucas Digne, at han ikke havde planlagt at forlade Barcelona og at de ikke havde nogen intentioner om at lade ham gå. Han blev dog overbevist af Marco Silva, Evertons træner.

- Jeg havde ingen intentioner om at forlade FC Barcelona, og de forsøgte ikke at sælge mig, men da jeg talte i telefon med Evertons manager, Marco Silva, fik jeg en speciel følelse, fortæller han til Goal.

- Han satte virkelig gang i nogle stærke følelser i mig, og jeg tænkte med det samme, at jeg virkelig gerne ville spille for denne klub og manager.

Den 25-årige franskmand understreger, at han er meget taknemmelig over, at FC Barcelona lod ham skifte til den engelske klub.

- Jeg kontaktede Barca og bad dem om at lade mig skifte. Efter et par samtaler accepterede de, at dette var mit ønske. Det er jeg meget taknemmelig for, fordi jeg nu, føler mig meget lykkelig i Everton.

- At spille for FC Barcelona var min drøm som barn, så det var meget svært at forlade dem. Jeg kunne nemt have forsat med at leve et godt liv i klubben og i byen. Klubben havde helst set, at jeg var blevet.

Lucas Digne er med i den franske trup, der i aften kl 20.45 møder Holland i Nations League.
Læs også
- Derfor hånes Lucas Digne efter Everton-skifte
- Lucas Digne er til lægetjek i Everton
- Officielt: Lucas Digne skifter til Everton
- Lucas Digne siger farvel med afskedsbrev
- Officielt: Lucas Digne skifter klub


Ugens mest læste

Seneste nyheder