Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Digne er ny Everton-spiller inden længe

Transfermarked - 25. juli 2018




Lucas Digne er ikke udset til at få den store rolle på Ernesto Valverdes mandskab i den kommende sæson. Derfor den franske venstreback bedt sin agent om at finde en ny klub, hvor han kan få endnu mere spilletid end han har fået i FC Barcelona.

Everton har banket på døren og har bekræftet deres interessen i Digne, og det forventes, at han inden længe officielt kan kalde sig for Everton-spiller. FC Barcelona er fast besluttet på ikke at acceptere et bud under 16 millioner euro, men ifølge spanske medier bliver det ikke et problem for Everton.

I Barcelona er planen at Digne skal sælges og derefter skal Jordi Albas kontrakt forlænges samtidig med at man henter Cucurella op fra B-holdet. Rigtig mange Barca-tilhængere så gerne at man i sin tid havde beholdt Grimaldo eller i dag køber ham tilbage, men det er ikke noget, der forventes at ske.

Everton-træner Marco Silva bekræftede for nyligt klubbens interesse i både Richarlison og Digne. Førstnævnte blev købt i går og den næste i rækken er altså Digne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Digne er ny Everton-spiller inden længe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder