Annonce


Annonce

Annonce

Barca går ind i kampen om Ndombélé

Transfermarked - 28. november 2018




Han var på banen i går, da Manchester City var i Frankrig. Lyons midtbanespiller Tanguy Ndombélé var udlejet til Lyon fra Amiens sidste sæson og her gjorde han det så godt, at han fik hele 54 kampe på én sæson og samtidig hentede Lyon ham på en permanent aftale. Det var en god idé.

Blot otte millioner euro betalte Lyon for at sikre sig Ndombélé og det beløb kan stige mange gange hvis Lyon vælger at godkende et salg til sommer. Han har nemlig været så god, at FC Barcelona, Manchester City og Everton alle har øje for ham.

45 millioner euro vurderes han til at kunne gå for til sommer. En pris, som Lyon helt sikkert ikke kan sige nej til hvis man tager i betragtning hvad de selv gav for ham. Han er 21 år og har allerede fået sin debut på det franske landshold, da han i en landskamp mod Island kom på banen i stedet for Paul Pogba med 20 minutter igen tilbage i oktober.



Umiddelbart er det Manchester City som fører kampen om Ndombélés underskrift, men der er lang vej til sommerens transfervindue og meget kan nå at ske inden da. Hvis han fortsætter sit fremragende spil får han nærmest lov til selv at pege på sin kommende arbejdsgiver.

Om Tanguy Ndombélé Alvaro
Født: 28. december 1996
Født i Longjumeau, Frankrig
Måler 1,81 meter
Spillede for flere små franske hold før han i 2011 fandt vej til Guingamp og siden Amiens B-hold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca går ind i kampen om Ndombélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder