Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: UEFA vil have Champions League i weekenderne

Champions League - 12. december 2018




Når Champions League står for døren, sørger fodboldfans at cleare kalenderen tirsdag og onsdag. Det er nemlig på disse dage, at turneringen spilles, men i fremtiden kan man se kampene blive spillet om weekenderne. Det diskuteres lige nu hos UEFA.

Finalen er allerede rykket til lørdag, og snart kan de andre kampe følge med, melder Mundo Deportivo. Således diskuterer UEFA-præsidenten Aleksander Ceferin og Andreas Agnelli (europæisk fodboldforbund) hvordan man får implementeret Champions League i weekenderne så ligabolden stadig kan rulle.



Der vil uden tvivl komme flere folk til tv'et hvis Champions League spilles i weekenden. I dag spilles de i hverdagene og det betyder, at folk der bor i andre tidszoner har svært ved at se kampene, da de bliver placeret meget sent - og nogle steder midt om natten. I Kina spilles kampene klokken fire om morgenene hvilket er et stort problem, da man ved at få det kinesiske markede med øger eksponeringen gevaldigt.

Det er fortsat en helt ny idé, men de første forlydener går på, at de respektive ligaforbund skal forsøge at øge antallet af kampe midt i ugerne for på den måde at frigøre pladsen om weekenden; reelt set skal kampene bare byttes rundt med ligabold midt i ugerne og Champions League om weekenderne. Desuden ønsker Andreas Agnelli at antallet af mandskaber i de store europæiske ligaer reduceres således man fjerner presset. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: UEFA vil have Champions League i weekenderne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder