Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Morata tilbyder sig selv til FC Barcelona

Transfermarked - 13. december 2018Medier: Morata tilbyder sig selv til FC Barcelona

26-årige Alvaro Morata har hørt, at FC Barcelona er på udkig efter en direkte erstatning for Luis Suárez, kom efterhånden er blevet 31 år og fylder 32 om en måned. Derfor har han angiveligt tilbudt sig selv til den catalanske klub.

Ifølge RAC1 ønsker Morata at skifte klub til sommer, da han ikke formår at holde fast i en startplads i Chelseas angreb. Hos Real Madrid havde han de samme problemer og blev siden sendt til Juventus, hvor han scorede 27 mål i 93 kampe. Han kom så tilbage til Real Madrid, men efter én sæson blev der igen taget en beslutning: Han skulle igen ud af klubben.Chelsea hentede ham i 2017 og siden er det blevet til 68 kampe og 22 mål. I denne sæson har han haft meget svært ved at finde målet og derfor har Sarri forsøgt sig med flere forskellige ting ligesom Ruben Loftus-Cheek har fået mere spilletid. Kombinationen af manglende spilletid og mangle evne til at slå sig fast har altså ifølge mediet fået Morata til at tilbyde sig selv til FC Barcelona.

Det vides endnu ikke hvordan FC Barcelona har tænkt sig at reagere på tilbuddet, men Morata har altså en fortid hos de madrilenske klubber Getafe, Atletico Madrid og mest af alt i Real Madrid, så det vil bestemt ikke være en hvilken som helst spiller, som klubben henter ind, hvis de skulle vælge at udnytte tilbuddet.

Morata er 26 år og har 339 professionelle kampe under bæltet. Det er i alt blevet til 125 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

60 min. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
2 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
4 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
6 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
8 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
10 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
10 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
11 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
12 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...
13 t. FC Barcelona forsøger stadig at finde fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder