Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vild pris: Barca dropper sin Ndombélé-interesse

Transfermarked - 25. december 2018




21-årige Tanguy Ndombélé forventes at skifte Lyon ud med en ny klub til sommer. Hans fantastiske præstationer i denne sæsoner springer ud og flere store europæiske klubber har rettet fokus mod midtbanespilleren.

FC Barcelona har også holdt godt øje med ham, men flere faktorer betyder, at Tanguy Ndombélé næppe kommer til FC Barcelona til sommer. Først og fremmest er klubben interesseret i at hente hollænderen Frenkie de Jong til klubben. Derudover har man allerede en aftale med Adrien Rabiot, så en tredje midtbanespiller bliver næppe tilfældet til sommer.

Derudover falder interessen totalt til jorden, da Tanguy Ndombélés agent for nyligt kunne slå fast, at hans klient koster 80 millioner euro svarende til 600 millioner kroner. Det er en pris, som FC Barcelona næppe smider afsted for Ndombélé.

Eric Abidal har et tæt forhold til Lyon og han har allerede talt med den franske klub om Ndombélé. Men der bliver talt med mange klubber og agenter så man kan opretholde kontakten i tilfælde af, at man får brug for at slå til.

- Lyon har prissat ham til 80 millioner euro, men den pris kan forhandles en smule gennem variabler, fortæller Ndombélés agent. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vild pris: Barca dropper sin Ndombélé-interesse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder